Hvad er hypnose

      & hypnoterapi?

 Hvad kan behandles?

 

Løsningsfokuseret korttidsterapi med systemisk tilgang Hypnose & Hypnoterapi 

 

 

 

 

 

 

Terapi:

For information om min generelle tilgang til terapi Klik her...

 

Individuel terapi:

Sidder du fast i en tilstand eller situation som du ikke lige ved hvordan du skal komme ud af, kan terapi være løsningen. Måske et mønster du gerne vil bryde, et samspil med andre mennesker du ønsker ændret eller noget helt fjerde. Ring og hør nærmere, hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe. Læs evt. lidt mere om min tilgang under familieterapi og konflikthåndtering.

  

Familieterapi:

Er der bare ét af medlemmerne i familien, der ikke har det godt, kan det ses/mærkes i resten af familien. Uanset om det er mor, far eller barnet, der ikke har det godt, er det vigtigt at få øje på, at det ikke er personen der er problemet, men at problemet er problemet. På den måde kan alle være med til at løse det.

Mere info Klik her...

 

Parterapi:

Der kan være mange grunde til, at vi kan have behov for hjælp til at føre en samtale, for at den kan blive konstruktiv.

Alle har vi tillært os forskellige reaktioner i forskellige situationer, og når 2 mennesker, der lever samme i et parforhold reagerer forskelligt, kan vi snydes til at tro, at vi ikke har samme interesse.

 

Konflikthåndtering:

Konflikter kan opstå i alle former for realationer. I parforhold, barn - forældre, mellem kolleger, leder - medarbejder, sælger - køber , naboer osv.

I nogle af disse relationer er det lidt ligemeget med at finde en måde at håndtere konflikter på, men i andre kan det være eksistentielt. Som nævnt under overskriften Parsamtaler, har vi alle tillært os forskellige reaktioner i forskellige situationer... Også i konflikter. Ved at kende og forstå hinandens reaktioner, er man nået langt i håndteringen. Nu skal der så skabes plads til de forskellige reaktioner, eller måske indlæres nye.

Mere info Klik ker...

 

 

Hypnose & hypnoterapi?

 

Nedenstående er udelukkende eksempler på, hvad der kan behandles med hypnose & hypnoterapi.

Er din problemstilling ikke lige nævnt her, så ring endelig og spørg.

Skulle det være en problemstilling, som jeg ikke ser mig kvalificeret til, har jeg måske en ide om, hvem eller hvad der kan hjælpe dig.

 

Fobier:

Edderkopper, klaustrofobi, socialfobi, elevator, hunde, nåle, højde, vand, broer...

 

Angst:

Panik, eksamen, præstation, død, fly, OCD, mørkeræd, transport, virus, tandlæge...

 

Motivation:

Selvtillid, selvstændighed, koncentration, ny levevej og nye mål...

 

Trivsel:

Stress, spiseforstyrrelse, sengevædning, selvværd, depression, jalousi, sorg, neglebidning, ADHD...

 

Sundhed:

Migræne (psykisk betinget), eksem, astma, smerte, rygestop, overforbrug (misbrug)...

 

Se endvidere Børn og hypnose

 

Hvor mange behandlinger?

Ved langt de fleste behandlinger vil jeg anbefale et 5-PAHT behandlingsforløb, dog med undtagelse af rygestop og de fleste fobier. 5 PAHT betyder, at man skal gennemgå 5 faser i behandlingsforløbet for at komme hele vejen rundt om problemstillingen, men det betyder ikke nødvendigvis 5 behandlinger. I de fleste tilfælde kan man komme gennem de 5 faser ved 3 behandlinger, men processen er den vigtigste, og kan ikke forhales. Efter 1. behandling laver jeg tlf. opfølgning. hvor næste behandling aftales. 

 

Er der ikke aftalt 5 PATH forløb, vil der efter behandlingen ske telefonisk opfølgning ca. to uge efter. Her drøftes forløbet, der kan stilles spørgsmål til behandlingen eller den efterfølgende proces...

Her kan også drøftes, om der evt. skal flere behandlinger til.

 

Og husk, at det netop er en proces der sættes i gang med behandlingen. Du skal være indstillet på at arbejde med dig selv efterfølgende.

 

 

Copyright ® 2003 CompanyName.com

Terapi & Hypnose Jammerbugt

Hvad kan behandles?

Priser & tilbud

Børn og hypnose

Kurser & Foredrag

Virksomheds

aftaler

Hvem er jeg?

Certifikat

NGH