Hvad er hypnose

   & hypnoterapi?

Hvem er jeg?

Livet er pragtfuldt!!!

Føles det anderledes... 

...må vi gøre noget

for at ændre det. 

 

 

 

 

 

 

 

Her foregår det:

Behandlingen foregår i mit hjem. For nærmere beskrivelse klik her...

 

Mit navn er Karin Tidou. Jeg er født i 1965. Har boet i Aalborg hele mit liv, indtil jeg pr. 1. juni 2008 købte hus og flyttede til Ingstrup, der ligger midt mellem Saltum og Løkken. Herved er jeg kommet tæt på Vesterhavet, der for mig er ren helse :O)

Jeg har 2 børn. En søn født i 1987, og en datter født i 1996. Den ældste er selvfølgelig "fløjet fra reden".

Jeg er grunduddannet socialrådgiver, og har arbejdet som sådan en del år i Børne- og Familieområdet ved Aalborg kommune.

Efterfølgende gik jeg i gang med Diplomuddannelsen i Familieterapi på Den Sociale Højskole i København. Inden jeg startede min selvstændige virksomhed, har jeg arbejdet som terapeut (familie, par og individuelt) i ca. 2 år. Jeg har derfor stor erfaring i at samtale både med børn/unge og voksne.

Min interesse for hypnoterapi opstod, da jeg for år tilbage blev ramt af stress med depressiv tilstand og angstanfald til følge. Efter langvarig sygdom med medicinsk behandling og samtaler, valgte jeg at prøve hypnoterapi. 5 dage efter første behandling, var jeg tilbage på jobbet. Denne erfaring gjorde min nysgerrighed større, og jeg besluttede ret hurtigt derefter, at tilegne mig uddannelsen til hypnotisør & hypnoterapeut.

 

Copyright ® 2003 CompanyName.com

Terapi & Hypnose Jammerbugt

 Hvad  kan  

 behandles?

Priser & Tilbud

  Børn og 

 hypnose...

 Kurser &

 Foredrag

 Virksomheds-

aftaler

 Hvem er jeg?

Certifikat NGH